0318 - 550 883 info@carwashservice.nl

Revisie roll-overs

REVISIE ROLL-OVERS

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is al 25 jaar het leveren van gereviseerde Roll-overs. Hiervoor hebben wij voor het merk Christ gekozen. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatief zeer goede machines en ook nog eens duurzaam in gebruik. Daarmee vormt het dus een uitstekende basis voor ons revisiewerk.

Op onze locatie in Veenendaal hebben wij een ruime voorraad aan machines om u een passende roll-over te kunnen bieden voor uw locatie.

Nadat er samen is gekeken naar een passende machine zullen we samen met u de mogelijkheden bespreken zoals het personaliseren van de kleur, uitstraling, borstelmateriaal en eventuele opties.

Waarom een revisie machine

Door een machine te reviseren kunnen wij u een roll-over aanbieden die dezelfde kwaliteit en uitstraling heeft als een nieuwe machine maar wel tegen een veel gunstiger kostenplaatje.

Revisie machine
Roll-over voor de revisie
Roll-over demonteren
Schuren van de roll-over
Spuiten van de kappen van de roll-over
Roll-over monteren
Roll-over na revisie

Hoe we te werk gaan

We beginnen natuurlijk met het demonteren van de roll-over, vervolgens brengen wij het frame en de beplating naar de spuiterij waar het weer een mooie nieuwe laklaag krijgt. Ook brengen wij het ijzer naar de verzinkerij voor een nieuwe zinklaag.

Ondertussen zorgen wij er in de werkplaats voor dat alle aandrijvingen worden voorzien van nieuwe lagers en keerringen. Daarna worden deze onderdelen grondig getest en gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe delen.

Daaropvolgend beginnen we weer met het opbouwen van de machine, tijdens dit proces zullen wij de machine voorzien van nieuwe bedrading naar de motoren. Ook de staalkabels van de Roll-over worden vervangen.

Dit alles levert een nagenoeg nieuwe machine op die weer jaren auto’s kan wassen.

Wanneer wij klaar zijn met het opbouwen van de roll-over wordt deze uitgebreid getest op zijn functionaliteit in onze eigen teststraat.

Als de machine goed functioneert gaat deze op transport en zullen wij op locatie de complete installatie verzorgen en de machine in bedrijf stellen.

Ook na de installatie staan wij voor u klaar als het gaat om onderhoud of reparatie, onze service desk is altijd bereikbaar.

Wanneer u meer informatie wil over onze werkzaamheden nodigen wij u uit om met ons in gesprek te gaan.

Versteeg Teststraat

CONTACT

STUUR ONS EEN BERICHT

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Laat het ons weten.

2 + 15 =

CARWASH SERVICE VERSTEEG

CONTACT GEGEVENS

Ons adres

Arkeneel 8
3905 NS  Veenendaal

Telefoonnummer