0318 - 550 883 info@carwashservice.nl

Adriateh Wasboxen

Adriateh

NEDERLANDSE DEALER ADRIATEH SELFSERVICE CARWASHBOXEN

ADRIATEH SELFSERVICE CARWASHBOXEN

Adriateh is een innoverend bedrijf gevestigd in Kroatië waar zij in eigen huis hun moderne selfservice wasboxen produceren.

Met de door hun ontworpen designer wasboxen valt de installatie echt op in de omgeving en trekt zo veel bekijks.

In totaal heeft u de keuze uit 6 verschillende modellen, zo kunt u de wasboxen zelf samenstellen compleet naar eigen wens is.

Als officieel importeur van Adriateh Carwashboxen adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Adriateh selfservice carwash?

Adriateh is Europees marktleider op het gebied van selfservice wasboxen met meer dan 25 jaar ervaring. Zo hebben zij wereldwijd al meer dan 700 carwash installaties in 40 verschillende landen geïnstalleerd

Ook staat Adriateh bekend om zijn hoge kwaliteits standaard. Zo is de complete design constructie gemaakt van roestvrij staal voor een lange levensduur en goede uitstraling.

Ook wordt er niet bezuinigd op de techniek, zo word er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, bijvoorbeeld van Schneider Electric en Cat hogedrukpompen.

Doordat de modellen op veel manieren zijn aan te passen is het mogelijk om voor iedere locatie een passend ontwerp te maken.

Adriateh zelfservice wasboxen

Winstgevenheid wasboxen

Met de selfservice wasboxen van Adriateh kan er, in vergelijking met conventionele wasboxen, een hogere omzet per klant worden behaald. Door de eenvoudige en overzichtelijke bediening, keuze van 8 was programma’s en de moderne uitstraling leveren de selfservice wasboxen van Adriateh u meer omzet per wassing op.

Wasprogramma’s

Ondanks de compacte constructie van de technische ruimte is het toch mogelijk om per wasbox 8 wasprogramma’s te bieden aan de klant.

Beschikbare wasprogramma’s

Wassen

Wassen

Wassen

Borstel

Insecten en velgen

Insecten en velgen

Vlekvrij afspoelen

Vlekvrij afspoelen
(Osmose)

Afspoelen

Wassen

Actief schuim

Borstel

Wax

Insecten en velgen

Onderwasser

Onderwasser

Alle modellen

Bij Adriateh geloven we niet dat er één oplossing is die voor iedereen het beste werkt. Daarom streven we ernaar om iedereen te voorzien van de perfecte wasboxen door samen met u te kijken naar uw specifieke wensen.

We begrijpen dat sommige locaties uitdagend kunnen zijn voor het plaatsen van wasboxen. Door u actief te betrekken bij het proces en zorgvuldig te kijken naar eventuele obstakels, kunnen we een oplossing op maat creëren om de wasboxen perfect passend te maken bij uw locatie.

Om u alvast een idee te geven van welke modellen het beste bij uw locatie passen, bieden we de mogelijkheid om een kijkje te nemen via onze mobiele app. Met behulp van augmented reality kunt u het model op uw locatie plaatsen en bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het eruit zal zien.

Sferica

Sferica

Een buitengewone bolvormige structuur die direct een gevoel van allure geeft.

Onmiskenbaar favoriet en bestverkocht ontwerp van Adriateh.

Quadra Nova

Quadra Nova

Klassiek design met tijdloze aantrekkingskracht.

Voor degenen die zich aangetrokken voelen tot de retro-esthetiek of gewoon rebelleren tegen de huidige designtrends.

SSCW Tertis

Tertis

Avant-Garde design and nauwkeurige techniek samengebracht in een car wash model dat compleet anders is dan elk bestaand type wasbox.

Leggera

Leggera

Laat uw autowasstraat zich onderscheiden van de concurrentie met een asymmetrisch uitgebalanceerd ontwerp dat direct de aandacht trekt.

Martina

Martina

Maak kennis met Martina, het meest verfijnde en futuristische carwash-ontwerp waar je klanten dol op zullen zijn. Prachtig ontwerp waar iedereen enthousiast van wordt.

Basic

Basic

De Basic kenmerkt zich door een eenvoudige, discrete en onopvallende constructie. Het is gemodelleerd naar traditionele zelfbedieningswasautomaten, met maximale bruikbaarheid en functionaliteit.  

Techniek

Doordat de wasboxen worden aangestuurd vanaf één centraal punt is overzichtelijk gemakkelijk in gebruik, alle techniek zit verwerkt in 1 technische ruimte (container).

Deze word al in Kroatië gefabriceerd en compleet bij u afgeleverd, omdat de technische ruimte al helemaal compleet is scheelt dit veel tijd en is het gemakkelijk te installeren.

De gebruikte onderdelen in de technische ruimte zijn van hoge kwaliteit en uitvoerig getest, zo word er onder anderen gewerkt met:

CAT Hogedrukpompen,
GRUNDFOS Lagedrukpompen,
KONČAR Elektromotoren,
DANFOSS Magneetventiel,
BURKERT RVS Luchtventielen,
ACV Cv-Ketels,
SCHNEIDER Elektronische componenten,
ROTEX Water tanks,
GEBERIT Lagedruk leidingen

en nog veel meer…

Een voordeel van deze producten is ook dat deze op de vrije markt te verkrijgen zijn en dus snel geleverd kunnen worden.

Techniek Adriateh
Techniek Adriateh
Danfoss
Cat Pumps
Rotex
Schneider
ACV
Grundfos X
Geberit
Burkert
Koncai

Makkelijk in gebruik

Door middel van een Touch screen in de technische ruimte is het heel makkelijk om instellingen aan te passen of eventuele storingen op te zoeken, om u inzicht te geven terwijl u niet op locatie bent is het ook mogelijk om met een extra optie uw installatie op afstand in de gaten te houden.

Door middel van de Ready2Wash optie is het mogelijk om via de telefoon, tablet of computer uw wasboxen in de gaten te houden zodat u het maximale overzicht heeft.

Ook voor uw klanten is de bediening vanzelfsprekend, door het inwerpen van contant geld of het contactloos betalen via een Payter verschijnen de wasprogramma’s in het touchscreen van de wasbox en kunnen zij zo het wasprogramma selecteren.

Loyaliteit programma

Door de integratie van Ready2Wash is het mogelijk om op een hele makkelijke manier uw vaste klanten te belonen wat zij zeker zullen waarderen.

Ready2Wash werkt via een mobiele app waar klanten een was tegoed kunnen kopen en gemakkelijk op locatie de wasbox kunnen activeren met hun telefoon. Ook krijgt u via Ready2Wash een gemakkelijk overzicht met analyses van de opbrengsten via de Ready2Wash integratie.

Ready2Wash

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de producten van Adriateh? Als officieel importeur beantwoorden wij graag uw vragen. Of kijk op de Adriateh website.

CONTACT

STUUR ONS EEN BERICHT

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Laat het ons weten.

15 + 13 =

CARWASH SERVICE VERSTEEG

CONTACT GEGEVENS

Ons adres

Arkeneel 8
3905 NS  Veenendaal

Telefoonnummer